Algemeen

Wat zijn de voorwaarden om te boeken bij Amsterdam2Stay?
Je moet tenminste 18 jaar zijn om te kunnen huren bij ons, je inkomen mag niet hoger zijn dan €43.000 bruto per jaar en je moet in het bezit zijn van een geldig paspoort/verblijfsvergunning. De voorwaarden per contracttype verschillen, lees hier welke voorwaarden per contracttype gelden.

Kan ik een woning reserveren vanaf een bepaalde maand?
Dit is helaas niet mogelijk. De woningen die wekelijks gepubliceerd worden zijn normaal gesproken beschikbaar over 30 dagen na publicatie. Wij werken niet met wachtlijsten of reserveringen vooruit.

Zijn er gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw?
Amsterdam2Stay heeft een Young Professional Meeting Point, een fijne ruimte om te studeren, samen te werken en kennis te maken met je buren. En wij bieden een handige wasserette in het gebouw met Miele wasmachines en drogers. Beide ruimtes zijn toegankelijk voor alle huurders van het gebouw.  

Hoe lang kan ik blijven wonen?
Je kan bij Amsterdam2Stay blijven wonen met een minimum van 4 of 6 maanden, afhankelijk van je contracttype. Daarna mag je je contract ten alle tijde stoppen met een opzegtermijn van 30 dagen. Met een reguliere contract kun je voor een onbepaalde tijd blijven wonen, met een campus contract hangt het af van je studie. Lees meer over de contracttypes.

Wat is een campus contract?
Een campus contract is een contract voor woningen die bedoeld zijn voor studenten. Dit contract geeft aan dat je alleen in de woning kan wonen als je een student bent. In ons gebouw worden alle eenpersoons studio's verhuurd op basis van een campus contract. Lees meer over campus contract.  

Moet ik registreren om de beschikbare woningen te kunnen zien? 
Bij ons moet je inderdaad eerst registreren voor een account om de beschikbare woningen te kunnen zien en te kunnen boeken. Lees meer over hoe te boeken.

Hoe kan ik betalen?
Op onze site bieden wij de betaalmogelijkheden aan per iDeal (als je een Nederlandse bankrekening hebt) of per creditcard.

Helpt Amsterdam2Stay met zoeken naar een andere woning?
Nee, het is je eigen verantwoordelijkheid om een andere woning te vinden. 

Wie zit achter Amsterdam2Stay?
De broers Zjef en Stijn Bogers zijn de oprichters van Holland2Stay. Amsterdam2Stay maakt deel uit van de Holland2Stay groep. Holland2Stay staat voor Smart Stay! Al onze moderne en zelfstandige accommodaties zijn compleet gemeubileerd. Klaar om meteen te betrekken. Geniet van privacy voor een betaalbare prijs. Lees hier meer over ons.