Boek een appartement!

Elke dinsdag tussen 9.00 en 9.15 uur publiceren wij de beschikbare woningen voor onze Premium leden. Wij hanteren geen wachtlijsten. Let op: vanwege de hoge vraag naar woningen in Amsterdam, worden beschikbare woningen snel geboekt. Registratie op onze site is helaas geen garantie op een woning. Lees daarom onze site goed door en bereid je voor. Degene die een woning als eerste boekt, heeft er als eerste recht op. Gelijke kansen voor iedereen.

Hoe kun je boeken?

 1. Maak een account aan
  Om bij ons te kunnen boeken, heb je een account nodig. Dat doe je hier. Je betaalt hiervoor eenmalig €23,50. Als je dit bedrag hebt voldaan, ben je ‘Premium lid’ en kun je boeken. Tevens ontvang je van ons per week een notificatie per mail wanneer we beschikbare studio's hebben.
   
 2. Bekijk de beschikbare woningen
  Wij publiceren de beschikbare woningen elke dinsdag op de site tussen 9.00 uur en 9.15 uur. De beschikbare woningen zijn via je online account in te zien. Het aantal beschikbare woningen verschilt per maand. Op sommige dagen worden er meerdere woningen aangeboden, op andere dagen geen één. We kunnen je wel een indicatie geven:

 

 1. Boek je ideale woning 
  Let op: de eerste woningzoeker die boekt, heeft er het eerste recht op. Het kan i.v.m. huidige vraag naar woningen in Amsterdam erg druk zijn op onze site en de beschikbare woningen worden snel geboekt. Bij het plaatsen van de boeking vragen we om een kopie (pdf) van je paspoort of ID kaart en voldoe de €150,- administratie kosten.
   
 2. Aanvullende gegevens invullen
  Om je contract aan te maken hebben wij meer details van je nodig. In je online account kun je de aanvullende gegevens invullen en naar ons verzenden. Het kan zijn dat we extra gegevens opvragen. Wij behouden altijd het recht een boeking te weigeren. 

 3. Je contract
  We zijn er bijna! Wanneer we alle gegevens binnen hebben en je boeking goedgekeurd is, ontvang je je huurcontract. Volgende stap is om deze digitaal te ondertekenen.
   
 4. Betaling
  Om je boeking helemaal compleet te maken, wordt je verzocht om je eerste maandhuur samen met de €650 borg te voldoen via het Amsterdam2Stay account.

 5. Check-in
  Yes, gefeliciteerd met je nieuwe woning! De allerlaatste stap is om een check-in afspraak in te plannen. Wij nodigen je uit om de afspraak in te plannen via een online kalender in je account. Voordat je intrekt, inspecteren wij je woning grondig en zorgen wij ervoor dat de woning voldoet aan de door ons gestelde eisen. 

 6. Geniet van je verblijf!


Heb je een vraag? Check de FAQ pagina voor de meest gestelde vragen of neem contact op met ons.